100 % varen nakup

Vaš nakup pri nas je varen. 

Vse informacije in vsi vaši podatki, ki jih posredujete na teh straneh so obravnavani in varovani po najvišjih standardih ter v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo GDPR (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 ter ZVOP-1.

Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa s plačilno kartico, potreb izpolnitve naročila, dostavo in ostalo potrebno komunikacijo (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, trženja in promocije). Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.

Svoje osebne podatke si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris.

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in v nobenem primeru ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov pa je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike varovanja zasebnosti.

HITRA DOSTAVA

V 3 delovnih dneh, če je izdelek na zalogi.

14-DNEVNA GARANCIJA

Niste zadovoljni? Vrnite izdelek in vrnemo vam denar.

VARNO

Vaš nakup je pri nas varen.